MM Beauty Schoonheidssalon

MM Beauty is een nieuwe salon gevestigd in het hartje van Schiedam. Sinds 21 september 2019 zijn wij geopend en uiteraard vol op bezig met onze lieve klanten. MM Beauty bestaat uit twee personeelsleden. Wij stellen ons even aan u voor!:

Marcelina Misiewicz,(schoonheidsspecialiste)

Ik ben Marcelina Misiewicz en ben 20 jaar oud. Sinds 2016 begon ik me te certificeren in de beauty, zowel in wimperextensions als in gezichtsbehandelingen en wenkbrauwen. Daarnaast heb ik een Allround schoonheidsspecialist opleiding afgerond wat mij een gediplomeerde schoonheidsspecialiste maakt. Beauty is altijd mijn passie geweest en ik houd er van om mijn klanten vrolijk en vooral tevreden de deur uit zien gaan. Daarom hebben mijn zus Marzena en ik MM Beauty opgericht en dat maakt ons, trotse eigenaren van onze salon.

 

Marzena De Jong, (Schoonheidsspecialiste)

Ik ben Marzena de Jong, 25 jaar. Mijn passie is beauty . Jaren geleden ben ik begonnen om mijn passie mee te geven aan andere, eerst waren dat gezichtsbehandelingen bij vrienden tot ik besloot mijn kennis in de beauty uit te breiden en de lange weg in de scholing te starten. Ondertussen ben ik een gecertificeerde schoonheidsspecialiste, een wimperstylste, brow expert en wax specialist. Ik hou van kwaliteit en daarom streef ik naar perfectie. Ik hoop dat ik mijn ervaring en resultaat mag meegeven aan onze gasten. Tot ziens bij MM Beauty!