WIMPEREXTENSIONS

Sinds 2016 zijn wij heel erg actief in de wimperbranche. Na vele scholingen en cursussen met champion stylistes, kunnen wij met zekerheid zeggen dat u bij MM Beauty terecht komt bij de masters.  Wij vinden het heel belangerijk om aan al uw wensen te voldoen, en ook u de beste advies te geven! 

Bij ons kunt u terecht met al uw wensen, mits uw eigen wimpers daar geschikt voor zijn. We bieden One by One, Volume 2-3D, Russian Volume, Mega Russian Volume aan. Weet u niet precies wat u zou willen? Geen probleem! Wij geven u alle advies en uitleg die u nodig heeft, van de krul, vorm tot dikte. 

Voor- en nazorg vinden wij minstens zo belangerijk, daarom krijgt u bij de eerste afspraak een lijst met nazorg van ons mee, die u altijd terug kunt lezen. Ook krijgt u bij elke afspraak een wimperborstel mee voor de verzorging! 

LASHLIFT

Vind je de wimperextensions een beetje té heftig, maar wil je toch een frisse look? Ga dan zeker voor de Lashlift! Een Lashlift is eigenlijk een krul in je natuurlijke wimpers zetten. Het zijn dus echt jouw natuurlijke wimpers. Een lashlift blijft circa 6 weken zitten, en verder komt er niet veel nazorg bij kijken, want het zijn immers je eigen wimpers. Perfect voor als je op vakantie gaat! Bij elke lashlift behandeling krijgt u een wimper boost serum op uw wimpers, dat is een voeding voor je wimpers. Mooi meegenomen dus!

 

 

 

PRIJS
Wimperextensions One By One € 50,-
Russian Volume € 60 ,-
Mega Russian Volume € 70,-
Opvullen One by One* € 35,-
Opvullen Russian Volume* € 40,-
Opvullen Mega Russian Volume* € 50,-
Lashlift excl. verven €39,95
Lashlift incl. verven € 44,95

*opvullen binnen 4 weken