PMU (PERMANENT MAKE-UP)

Permanente make-up, afgekort PMU, is de oplossing voor iedere vrouw die gedurende de hele dag verzorgd uit willen zien.
Zo hoeft u nooit meer zelf de wenkbrauwen te tekenen. 
Bij MM Beauty zijn wij gespecialiseerd in de permanente make-up wenkbrauwen. Hairstrokes, ombre powder brows, zijn dé nieuwste technieken op het gebied van semi-permanente make-up. Met pmu kunnen we de perfecte wenkbrauw creëren.

Bij ombre Powder brows worden de wenkbrauwen niet volledig ingeschaduwd. De aanzet van de wenkbrauwen wordt lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder, waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt. Dit kunt u vergelijken met henna wenkbrauwen, alleen zullen de pmu wenkbrauwen stuk langer op je huid zitten, slechts 1 opfris beurt per jaar nodig om je wenkbrauwen mooi in shape te houden. Maak het jezelf makkelijk en ga voor Semi permanente make-up.

Onze semi-permanente behandelingen zijn bedoeld voor een ieder die:

  • 16 jaar of ouder is
  • er altijd verzorgd uit wilt zien
  • geen of weinig tijd heeft voor make-up
  • allergisch is voor make-up
  • geen of weinig wenkbrauwen heeft van nature of teveel heeft geepileerd
  • haarverlies heeft, bijvoorbeeld Alopecia of Chemotherapie
  • veel transpireert waardoor make-up niet goed blijft zitten
  • veel sport, zwemt of naar de sauna gaat en zich zonder make-up niet compleet voelt
  • geen strakke, goed gevormde wenkbrauwen heeft

 

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER PMU:

 Voor wie is permanente make-up geschikt?

voor iedereen, u bent nooit te oud voor het laten aanbrengen van microblading. Tevens bent u met permanente make-up altijd verzekerd van een verzorgd uiterlijk.

 

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

Permanente make-up blijft ongeveer 1-3 jaar zitten. De pigmenten verdwijnen langzaam door cel vernieuwing en onder invloed van UV licht. Dit verschilt per persoon. Het beste is om elk jaar bij te werken. Zo blijft de kleur en de vorm op zijn mooist.

 

Doet de behandeling pijn?

De meeste klanten hebben geen verdoving nodig gehad, en een enkeling vond het op een gegeven moment pijnlijk worden, daarom adviseer ik altijd om bij de huisarts een tube Emla zalf aan te vragen en mee te nemen mocht het wel nodig zijn.

 

Hoe lang duurt een behandeling?

Bij u eerste bezoek duurt de behandeling ongeveer 2 uur. (Bespreken, voortekenen en pigmenteren). De duur van de vervolgbehandelingen zijn ongeveer 45 tot 60 minuten.

 

Is het eindresultaat direct zichtbaar?

Nee! Direct na de pigmentatie is de kleur altijd donkerder dan de uiteindelijke kleur. De kleur vervaagt in de eerste week met ongeveer 30% en na een periode van 4 tot 6 weken zal het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn.

 

Hoevaak mag ik terugkomen voor een behandeling?

Meestal, in normale gevallen, is een nabehandeling noodzakelijk en dan adviseer ik dat u een keer per jaar terug komt voor een opfrisbehandeling.

 

Is permanente make-up (microblading) veilig?

Ja, goedgekeurde salon volgens GGD gekeurde hygiene codes en voor elke klant wordt bij elke behandeling een nieuwe striele naald gebruikt.

 

Waarom zijn er meerdere sessies nodig?

Want ongeveer 4 weken is de bovenste huidlaag volledig vernield, en zal de make-up te licht lijken. De behandeling wordt daarom altijd nog minimaal een keer herhaald na 6 weken. En de vorm en kleur naar u wens aan te passen. Een andere voordeel is dat het eindresultaat langer aanwezig zal blijven. 

 

Prijs
pmu ombre wenkbrauwen incl. vervolg-behandeling €250,-