One By One Cursus

Altijd een wimpersyliste willen worden? Dan ben je bij het goede adres. We geven je een uiterste training vanaf de basis. We leren je de basis techniek one by one- oftewel een bij een. Daarbij worden synthetische haartjes op de wimpers geplakt. Zoals de naam zelf al zegt one by one: betekend dit dat dit techniek wordt gebruikt om 1 synthetische wimper te plakken op de echte wimper.

Waarom 2-daagse cursus?

wimper-extensions zetten is niet een makkelijk vak. Er komt super veel bij kijken, en we willen je daarom vol op voorbereiden om de wimper wereld in te gaan. Vaak zie je dat er veel "wimperstylistes" zijn, die niet de juiste informatie en/of instructies hebben mee gekregen, waarna ze dat gaan toepassen op hun klanten. Helaas zijn daar veel consequensies aan verbonden voor de klanten. Je werkt wel immers bij de ogen. Daarom willen wij alle aandacht aan jou geven, en vanaf het begin te leren streven naar perfectie. De eerste dag zullen wij je alle bijbehorende informatie/theorie geven en alvast kennis laten maken met de wimpers en pincetten op onze pop.  De volgende dag begint het praktijk echt! Je komt met je model, en je gaat aan de slag. We streven naar perfectie, dus we zorgen er voor dat je model met een perfecte volle set de deur uit gaat!

Hoe ziet zo'n dag eruit?

Dag 1: 10.00-12.30 u Theorie

             12.30-13.00 u Pauze - Gezamenlijke Lunch

             13.00-16.00 u Oefenen op wimperpop

Dag 2: 10.00-12.30  u oefenen op model

             12.30-13.00 u Pauze- Gezamenlijke luch *ook voor modellen

              13.00-16.00 u oefenen op model

              16.00-17.00 u Afsluiting - certificaat uitrijking

*Wij zorgen voor het eten en drinken

 

Model:

U dient zelf een model mee te nemen voor de tweede dag. kunt u geen model vinden, geef dit dat tijdig aan. wij kunnen kijken of er een geschikt model beschikbaar is.

 

Wat is inbegrepen?

-Volledige Theorie + Theorieboek

-Lunch

-Starterspakket t.w.v. €110,-

-Volledige aandacht

-Begeleiding achteraf

-Certificaat

 

Vereiste:

u heeft geen vooropleiding nodig voor deze training.