Wat leer ik tijdens de MM Beauty Academy Lash Lift?
Je leert de theorie van de wimpergroeicyclus, hygiëne, de producten. Je weet na afronding wat wimperlifting inhoudt en welke producten er bij elke stap van pas komen. Ook weet je hoe je wimpers moet verven. Je leert de natuurlijke wimpers te krullen en te verven met gecertificeerde lash lift producten.

Wat kan ik na het afronden van de MM Beauty Academy Lash Lift cursus?
Je kan zelfstandig de wimper lifting behandeling uitvoeren. Alle stappen zijn duidelijk en je bent adequaat in het gebruik van de producten. De totale behandeling kan je gemiddeld binnen een uur uitvoeren.

Wat is Lash Lift?
Lash lift oftewel wimper lifting betekent de natuurlijke wimpers semi permanenten zodat ze 6 tot max 12 weken gekruld staan. Deze behandeling is veilig in gebruik. Het is geschikt voor iedereen, korte of lange wimpers, dunne of dikke wimpers etc. Bij mensen met steile wimpers zal het resultaat het meest opvallend zijn. 

Voor wie is deze cursus geschikt?
Geschikt voor beginners. Ook is de Lash Lift cursus ideaal voor mensen die al wimperextensions zetten of enige kennis hebben van wimpers. 

Lesmethodiek
In de cursus starten we met theorie. Vervolgens nemen we samen het stappenplan gevolgd door de praktijk.  Tijdens het praktijkdeel krijg je ondersteuning en reflectie van de docent. Daardoor kun je niet alleen de kennis snel plaatsen, maar zul je ook na de training direct mee aan de slag kunnen.

Onderwerpen
uitgebreide theorie
uitleg producten
hygiëne
stappenplan
   lift
   fix
   verven
   nourish
   verzorging 

Certificaat
De cursus wordt gegeven door een erkende en ervaren wimperdocent uit de praktijk. Je certificaat is door ons erkend. Na afronding van de cursus wordt een officieel MM Beauty Academy Lash Lift certificaat uitgereikt.

Cursus periode
De Lash Lift cursus duurt ongeveer 3.5 uur.

Uitbreiding
Deze cursus kan los gevolgd worden maar kan ook worden uitgebreid naar de Professional, Master Class, Business all in of Advanced cursus of met elk andere combinatiecursus.

Groepsgrootte
De Lash Lift cursus wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 3 cursisten.

After service
Na de cursus staan er docenten klaar die jou kunnen ondersteunen met vragen over de inhoud. Ook kan je bij ons terecht indien je tegen bepaalde problemen loopt in de praktijk.

Toekomst mogelijkheden
Al onze cursussen bereiden jou goed voor op de arbeidsmarkt. Veel van onze leerlingen zijn succesvolle stylisten geworden die een eigen salon runnen of werken in diverse beautysalons. Wij bieden je alle tools, jij neemt je kans 😉