MM Beauty

MM Beauty schoonheidssalon biedt u de beste resultaten in uiterlijk en gezondheid. We vinden het heel belangrijk dat iedereen die in ons salon gevestigd in het hartje van Schiedam, binnenkomt, er weer heel tevreden uit gaat. Wij zijn gespecialiseerd in verzorgende en speciale gezichtbehandelingen (Denk aan acne- huid en milia´s), Face&Body Treatments etc . Tevens kunt u bij ons terecht voor het epileren/verven, proffesionele henna brow treatments,  PMU (permanent make-up), wimper lift, wimperextensions: One by one, Russian volume, MEGA Russian volume. Door jaren lange ervaringen bieden wij u onze beste werk, en zorgen ervoor dat u met een lach onze deur uit gaat.

HENNA BROW TREATMENT 

Wil je hele strakke wenkbrauwen, die een stuk strakker en langer op de huid blijven dan de normale verf. Of overweeg je permanente make-up en ben je benieuwd naar hoe het eruit zou kunnen zien. Dit kan allemaal, met de nieuwste henna brow treatment methode. Het gaat niet alleen om het epileren en kleur geven. Zoals de naam zelf al zegt: Treatment. Het is een behandeling van circa 45 minuten, waar de wenkbruawen volledig in het zonnetje worden gezet.

Wat houdt zo'n Henna brow Treatment in?:

  • Proffesionele voor-en nazorg (denk aan olie, scrub etc)
  • Het vrij pijnloze ontharing van Lycon wax, die ervoor zorgt dat zelfs de haartjes die je niet met de blote oog kunt zien worden verwijderd
  • Uitgebreide geometrie van de wenkbrauwen.
  • Henna met de perfecte kleur, die wel tot 6 weken kan blijven zitten.

Bij de henna treatment streven we vooral naar perfectie. Wil jij graag zo'n behandeling? Maak gerust een afspraak!

 

Openingstijden

Dagen tijden
Maandag gesloten
Dinsdag 10.00-18.00
Woensdag 10.00-18.00
Donderdag 10.00-20.00
Vrijdag 10.00-20.00
Zaterdag 10.00-18.00
Zondag Gesloten

 Maak online een afsrpaak!

MM Beauty Schoonheidssalon

Hoogstraat 163

3111 HG, Schiedam

E-mail: info@mm-beauty.nl

Tel: +31 6 87 56 54 02

 

Neem een kijkje in onze salon!: